Dnes je 15. 5. 2024, 06:43. Meniny má Žofia.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164630
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

FUTBAL UEFA: RSC Anderlecht - Hapoel Tel Aviv FC

Skupinová fáza Pohára UEFA 2007/2008 má dnes na programe prvé zápasy. Na Constant Vanden Stock Stadium v Bruseli nastúpi v zápase skupiny G domáci Anderlecht proti izraelskému Hapoelu Tel Aviv.

Anderlecht nezačal sezónu podľa svojích predstáv, keď mu po 10. kole patrí 4. priečka (5-4-1) s päťbodovou stratou na vedúci Standard Liége. Na domácom trávniku má bilanciu 3-1-1 a v týchto piatich dueloch strelil len osem gólov, čo je na pomery tohto klubu slabou vizitkou. Belgický majster sa neprebojoval ani do hlavnej fázy Ligy majstrov, keď stroskotal v 3. predkole na tureckom Fenerbahce. Miernou náplasťou pre fanúšikov klubu je aspoň účasť v skupinovej fáze Pohára UEFA, do ktorej sa prebojoval cez viedenský Rapid. Hoci "fialky" v prvom zápase doma len remizovali 1:1, odvetu vo Viedni vyhrali 1:0 a postúpili ďalej. V skupine G sú okrem jeho dnešného súpera aj anglický Tottenham, španielske Getafe a dánsky Aalborg a ak chce Anderlecht postúpiť do jarného šestnásťfinále, mal by nad Hapoelom Tel Aviv zabodovať naplno. V dnešnom duely nenastúpi v drese domácich dvojica útočníkov Mbo Mpenza a Serhat Akin, no potešujúcou správou pre domácich fanúšikov je návrat kanoniera Nicolasa Frutosa.

Keď Anderlechtu sa príliš nevydaril vstup do nového ročníka o Hapoeli Tel Aviv to platí dvojnásobne. Po 4. mieste z minulej sezóny je tento klub po 6. kole domácej súťaže na predposlednom 11. mieste so ziskom 3 bodov (0-3-3). Pred sezónou nastal v kádri Hapoelu veľký pohyb a novému tímu sa zatiaľ veľmi nedarí. "Red Demons" zvykli bodovať najmä na domácom trávniku, no v tejto sezóne zaknihovali doma len dve prehry. Svojim fanúšikom urobil tento tím radosť aspoň v Pohári UEFA, keď sa kvalifikoval do skupinovej fázy. To sa Hapoelu podarilo už v minulom ročníku, keď zo skupiny G dokonca postúpil do jarného šestnásťfinále. V ňom sa stretol s Glasgowom Rangers a aj proti Škótom potvrdil, že jeho sila je najmä na domácej pôde, keď zvíťazil 2:1. V odvete však prehral 0:4, no aj tak to bol veľký úspech tohto klubu. V predkole aktuálneho ročníka si poradil s NK Široki Brijeg (B./H.), keď oba duely vyhral rovnako 3:0. V 1. kole uhral s AIK Stockholm na domácom Bloomfield Stadium v Tel Avive bezgólovú remízu. V odvete nevyužil švédsky tím prevahu, keď viacero dobrých príležitosti nedotiahol do úspešného konca a tak prišiel trest v podobe premeneného priameho kopu Reuvena Oveda a do skupinovej fázy tak postúpil Hapoel.

Ak chce Anderlecht pomýšľať na postup zo skupiny, mal by v dnešnom domácom súboji zabodovať naplno. Domáci majú skúsenejší tím, ktorý by sa mal proti predposlednému tímu izraelskej ligy presadiť.

zdroj: ifortuna.sk

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt