Dnes je 15. 5. 2024, 16:57. Meniny má Žofia.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164632
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

WTA Linz: S.Bammer - A.Sugiyama

Rakúska tenistka Sybille Bammerová (21.) sa bude chcieť na turnaji vo svojom rodnom meste vytiahnuť a jej prvou obeťou by sa mala stať japonská tenistka Ai Sugiyamová (42.).

Ôsma nasadená domáca tenistka Sybille Bammerová má na turnaji WTA Tour v Linzi motiváciu navyše, keď sa bude chcieť vo svojom rodnom meste ukázať v tom najlepšom svetle. Doteraz sa jej v rodnom meste ideálne nedarilo, keď sa tu najďalej dostala do štvrťfinále v roku 2005 a v Linzi má negatívnu zápasovú bilanciu 3-7. V tomto roku má však Bammerová výbornú fazónu, keď jej zápasová bilancia na hlavnom okruhu je 45-24. V tomto roku si na svoje konto pripísala aj svoje prvé turnajové víťazstvo, keď dominovala na turnaji v Pattayi. Rakúska ľaváčka sa okrem tohoto úspechu prebojovala aj do semifinále na turnajoch v Hobarte, Indian Wells, Amelia Island a Staforde. Na grandslamoch si zahrala štvrté kolá na French Open a US Open. Na tvrdom povrchu má v tomto roku bilanciu 29-16 a v hale 7-3.

32-ročná japonská veteránka Ai Sugiyamová neprežíva na svoje pomery ideálnu sezónu. Jej najlepším výsledkom je štvrťfinálové účasť na turnaji v rodnom Tokiu a za zmienku stojí aj účasť vo štvrtom kole v Indian Wells. Sugiyamová vyhrala vo svojej kariére vo dvojhre šesť turnajov, ale naposledy sa z celkového víťazstva tešila ešte v roku 2004 na turnaji v Gold Coast. Momentálne sa jej však vôbec nedarí a posledný obstojný výsledok uhrala ešte začiatkom augusta na turnaji v San Diegu, kde si zahrala tretie kolo. Odvtedy sa jej nepodarilo prekročiť cez druhé kolo a minulý týždeň neprešla na halovom turnaji v Zürichu ani cez kvalifikáciu. V Linzi sa Japonke darí, keď sa tu už dokonca tešila aj z celkového triumfu v roku 2003. V tomto roku však Sugiyamová zďaleka nemá takú formu o čom svedčí aj jej negatívna zápasová bilancia 21-24 a dnes si ju podľa nás v duely s Bammerovou nevylepší.

Oba vzájomné zápasy odohrala Bammerová so Sugiyamovou v roku a stav je zatiaľ nerozhodný 1:1. Bammerová najprv svoju súperku zdolala na turnaji v Staforde v prvom kole hladko 6:4, 6:2, ale japonská tenistka jej prehru oplatila takmer okamžite, keď ju vyradila v druhom kole na turnaji v San Diegu po setoch 7:6, 6:2. V dnešnom duely sa prikláňame na stranu domácej tenistky, ktorá by mala Japonku bez väčších problémov zdolať a dostať sa tak vo dueloch do vedenia 2:1.

Analýza: ifortuna.sk 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt