Dnes je 1. 5. 2024, 23:56. Dnes je Sviatok práce.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164489
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

BASKETBAL: Brose Baskets - Artland (OK)

www.tipni.com

V skratke nazrime do Nemecka na rozhodujúce semifinále tamojšej basketbalovej ligy. 2-násobný majster krajiny Bamberg udáva posledné roky tempo v tamojšej lige a o ich suverenite svedčia aj zápasy v Základnej časti, kde prehrali len 2 zápasy a ich dominantnosť je podobná tej zo Sieny v talianskej lige. Ich palubovka je doposiaľ nedobytná, načo sa podla vyjadrení domácich budú spoliehať aj v dnešnom zápase. Všetkých 21 zápasov vyhrali a vo všetkých vyraďovacích zápasoch hrali ofenzívnym štýlom čo svedčí fakt, že v každom z týchto 4 zápasoch strelili minimálne 84 bodov, čo je slušná vizitka. Vo všetkých spomínaných meraniach vzájomných síl vyhral víťaz základnej časti dvojciferným výsledkom. Séria s Artlandom je naozaj vyrovnaná, keď každý si drží výhodu domáceho prostredia a naposledy Bamberg prekvapujúco podľahol Artlandu na ich palubovke až o 16 bodov. Tréner Bambergu po tomto zápase vyhlásil, že tento zápas ich len posilnil a dnes si idú po rozhodujúce víťazstvo. Ten našiel aj príčinu ich neúspechu v poslednom zápase, keďže Tyrese Rice - hráč Artlandu zaznamenal až 30 bodov a podla trénera Fleminga to bol najlepší výkon protihráča, aký kedy videl v Play off a dôrazne poznamenal, že dnes bude ich hlavný cieľ ho "vygumovať".

Bamberg prešiel cez štvrťfinále najrýchlejším možným spôsobom 3:0 na zápasy, no to si nemôže povedať ich súperArtland. Ten sa s Brauschweigom vytrápil až po 5 zápasoch a tak budú mať predsa len viac pocit únavy. Na súperových palubovkach vyhrali v základnej časti 11 zo 17 zápasov. No keď sa pozrieme bližšie na ich zápasy vonku, tak si všimneme, že tie výhry nie sú až také presvedčivé. Ak rátame aj play off a ich celkovo posledných 6 zápasov, tak 3 prehrali a ďalšie 3 vyhrali len najtesnejším rozdielom.

V skratke: Dnes si domáci nič iné, ako postup do finále nepripúšťajú a keď sa pozrieme na ich štatistiky doma, tak treba s nimi len súhlasiť, aj keď štatistiky bývajú zradné. V oboch domácich zápasoch Bamberg vyhral aj v handicape a ja verím, že tak tomu bude aj dnes pred vypredaným hľadiskom s kapacitou takmer 7 tisíc divákov.

Tip: Brose B. HCP -11,5

Autor: www.tipni.com  

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt