Dnes je 29. 4. 2024, 09:57. Meniny má Lea.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164476
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

HOKEJ: Koln - Wolfsburg (KO)

www.tipni.com

Čo sa týka dnešnej analýzy, tak som dlhšie rozmýšľal, či pridať práve tento tip, keďže pôjde viacmenej o prekvapenie, avšak za menšiu dôveru to skúsim. Kolín sa musel do Play off prebojovať až po dodatočnej mini vyraďovacej sérií s Mníchovom, keďže skončili na 9. mieste a  s týmto celkom si poradili 2:0 na zápasy a tak narazili v 1. kole na víťaza Základnej časti Wolfsburg. Kolín mal naozaj vynikajúci finiš, keďže sa prebojoval až z úplného dna medzi najlepších 8 mužstiev. Veď ak nerátame posledný zápas, tak v predchádzajúcich 10 duelov, čo hrali, tak ťahali za kratší koniec len v dvoch prípadoch a to naozaj proti silným mužstvám. Doma Eisbaren (6:7pp), resp. vonku Dusseldorf 1:3. A pritom až 7 z týchto zápasov hrali na súperovom ľade! V dnešnom zápase určite vidím ich silu v domácom prostredí, keďže ich Lanxess hala s kapacitou 18 500 bola už včera z viac ako  2 tretín vypredaná. Kolín ak v dnešnom zápase popracuje na defenzíve, tak by mali sériu vyrovnať, keďže ich útočná sila je ešte lepšia, než ich súpera o čom svedčia strelené góly. Doma majú vyrovnanú bilanciu 13-13, avšak ako som už písal, ich sila výborne gradovala pred Play off. Aj v prvom zápase vo WOlfsburgu otvárali skóre a podľa viacerých objektívnych vyjadrení boli minimálne pol zápasu lepším mužstvom, no nakoniec odchádzali z ľadu po prehre 1:4. Tu by som však hľadal aj iný dôvod, keďže všetky góly inkasovali v  početnej nevýhode a odpykávali so až 16 2-minútových trestov. Najproduktívnejší hráč Základnej časti Ullman by nemal ani v dnešnom zápase chýbať, takisto ako náš Ivan Čiernik, ktorý je so 4 bodmi zatiaľ najproduktívnejším hráčom Play off ak rátame aj zápas s Mníchovom.

Hostia z Wolfsburgu sa môžu pochváliť víťazstvom základnej časti, keď  s 96 bodmi vyhrali tento úsek sezóny. Aj keď vonku vyhrali väčšinu svojich zápasov, na konci Základnej časti ich pristihla menšia kríza, keď hlavne vonku sa trápili. Svedčí o tom štatistika z posledných 10 zápasov, v ktorých vyhrali len 4, čo je na takéto mužstvo slabá vizitka. Pocit víťazstva na súperovom ľade nepoznajú už 4 zápasy v rade a to prehrávali aj u slabších mužstvách, ako je Kolín.

V skratke: V nádhernej Lanxess arene bude určite výborná atmosféra, ktorá bude hnať dopredu domácich, ktorí ukázali v poslednom období naozaj výbornú formu hodnú tohto 8 násobného majstra krajiny. Na svojom ľade privítajú víťaza základnej časti, ktorý však podával v ostatných zápasoch dosť nevyrovnané výkony a to hlavne vonku. Je to nová séria a na predchádzajúce umiestnenie sa vôbec nehladí, čo ukázalo aj AIK v švédskej lige, keď vyradili HV71. Podľa mňa by dnes mohli domáci kľudne vyrovnať sériu a to buď v riadnom hracom čase, alebo aj po 60 minútach.

Tip: Koln víťaz zápasu

Autor: www.tipni.com  

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt