Dnes je 29. 4. 2024, 02:10. Meniny má Lea.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164466
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

HOKEJ: Wien - Salzburg (OK)

www.tipni.com

Rakúska najvyššia hokejová liga pokračuje dnes 4. zápasmi semifinále Play off, v ktorom už ostali len rakúske mužstvá. Mužstvo z hlavého mesta, Wien, prehráva aktuálne v sérií 1:2 na zápasy a dnes bude mať výhodu domáceho prostredia. Svoju útulnú Schultz arenu s kapacitou 4500 miest, majú už 2 dni vypredanú a tak budú chcieť v tomto súboji sériu určite vyrovnať. V základnej časti skončili na 3. mieste len s jednobodovým mankom na ich dnešného súpera. V štvrťfinále narazili na Graz, ktorý poľahky zdolali 4:2 na zápasy. Salzburg je však už iné mužstvo, čo sa týka kvality, keďže hostia obhajujú majstrovský titul. V zostave domácich by sa nemal objaviť skúsenejší Harald Ofner. Otázny je štart ďalšieho krídelnika Raffaela Rottera. Ostatní hráči sú však trénerovi k dispozícií a budú chcieť určite potvrdiť výbornú domácu formu, keďže na svojom ľade v 27 zápasoch vyhrali až 21 s priemerom viac ako 4 strelené góly na zápas. Momentálne ťahajú sériu 6 víťazstiev v rade na domácom ľade a v Play off svojich fanúšikov doma ešte nesklamali. So Salzburgom v tejto sérií vyhrali teda jediný duel a to doma po prestrelke 6:5 po predĺžení. Tesný bol však aj posledný 3. zápas v Salzburgu, kde sa rozhodovalo až po 60. minútach. Do bránky domácich by sa mal opäť postaviť Adam Hauser, ktorý svoj tím podržal v Salzburgu a v PO inkasoval ešte len 3 góly.

Ich súper Salzburg je posledné roky v Rakúsku najkvalitnejšie mužstvo. Majú však jednu slabinu a to sú zápasy vonku. Veď v 27 zápasoch prehrali až 18 duelov a v tomto ukazovateli boli na tom horšie už len dve mužstvá. To všetko pri pasívnom skóre 87:114. Aj v Play off ukázali, že sa budú sústrediť skôr na domáce zápasy, keďže z 3 zápasoch vonku vyhrali len jediný. V štvrťfinále prešli cez slovinskú Ljublanu 4:1 na zápasy. Hostia sa určite musia zamerať na disciplinovanosť, keďže aj v poslednom zápase hrali takmer pol stretnutia štyria, resp. traja hráči na ľade, čo potvrdil aj ich tréner Pierre Pagé. Tomu by mala chýbať dnes trojica hráčov, z ktorých sa v najlepšom svetle ukazoval mladík Bricker, ktorý zaznamenal v Play off doposiaľ 5 bodov.

V skratke: Určite ide o atraktívny zápas, v ktorom budú chcieť domáci vyrovnať sériu. Salzburg je vonku len polovičným tímom, zatiaľčo Wien prehráva doma fakt len výnimočne. Okrem toho, tieto dve mužstvá sa stretli v aktuálnom ročníku 9 krát a až v 8-mich prípadoch sa radoval z víťazstva domáci tím. Obe mužstvá, čo sa týka absencií v ich tímoch, tak sú na tom viacmenej rovnako, takže absencie by nemali nejak ovplyvniť zápas. Podľa môjho názoru bude po dnešnom šlágri vyrovnaná séria a beriem do úvahy aj variantu predĺženia.

Tip: Wien víťaz zápasu

Autor: www.tipni.com  

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt