Dnes je 29. 4. 2024, 00:36. Meniny má Lea.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164465
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

FUTBAL: Hannover - Hoffenheim (OK)

www.tipni.com

Sobotná ponuka býva naozaj bohatá a tak nazrime okrem iného aj na celkom zaujímavý zápas do nemeckej Bundesligy. Hannover je zrejme najväčšie prekvapenie doterajšieho ročníka  Bundesligy, keďže po 26. odohraných kolách im patrí výborné 3. miesto, zaručujúce Ligu majstrov. Za sebou majú dokonca také tímy ako Bayern, Schalke, či trápiaci sa Stuttgart. So ziskom 47 bodov majú však len mierne aktívne skóre 37:36 (+1), čo ak by Hannover skončil na konci sezóny na 3. mieste, tak by to bol historický unikát v Budenslige. Ich tabuľkoví susedia nie sú od nich moc vzdialení (2. Leverkusen +5 bodov, 4. Bayern -2 body). Práve v nedávnom zápase proti Bayernu dokázali celému Nemecku, že ich postavenie nieje vôbec náhodne, keď zdolali tento slávny klub dve kolá dozadu na svojej pôde poľahky 3:1. Práve ich trávnik je v tejto sezóne jedným z hlavných dôvodov úspechu. V doterajších 13-ich odohraných zápasoch na ňom vyhrali až 9 s aktívnym skóre 25:15 a ak sa obzrieme na ich posledných 7 domácich zápasov, tak 6 bodovali naplno. Celkovo sú v tomto ukazovateli na 2. mieste ligy. Pred týždňom ich však zaskočili hráči priemerného Kolinu, keď na ich pôde podľahli vysoko 0:4. Toto bol však zrejme len chvíľkový výpadok. Fanúšikovia Hannoveru sa však na dnešný zápas tešia dvojnásobné, keďže po dlhšom zranený sa predstaví na trávniku ich najlepší strelec "Didi" Ya Konan. Tento rodák z Pobrežia Slonoviny odohral doteraz 15 zápasov, v ktorých nastielal úctihodných 11 gólov. V tomto zápase tak vytvorí útočne duo so 7 gólovým Moa-om a ich ofenzívna sila sa tak minimálne zdvojnásobí. Okrem toho sa do zostavy vracia aj bývalý hráč Bayernu, záložník Schlaudraff, ktorý si pripísal v 5 doterajších zápasoch 3 góly. Tomuto tímu, ktorý posledné dve sezóny skončil v druhej polovici tabuľky, tak budú chýbať len brankárska dvojka Zieler, obranca Avevor (5 zápasov) a samozrejme Casteln, ktorý je však zranený celú sezónu. Keď sa teda tak obzrieme v globále na toto mužstvo, tak s návratom hviezdy Ya Konanom sila mužstva trénera Mirka Slomku ešte určite rapídne stúpne a kľudne ak si udržia výkonnosť, tak si môžu účasť v Lige majstrov vybojovať.

O nejaký ten bod sa ich budú snažiť obrať hostia z Hoffenheimu. Toto mužstvo, ktoré pred 5 rokov dozadu hralo ešte len 5. ligu je aktuálne v strede tabuľky, keď im patrí 9. pozícia za zisk 36 bodov, čo je 11-bodové manko na ich dnešného protivníka. Je to mužstvo, ktoré počas celej sezóny predvádza kolísavé výkony, no v poslednom kole prekvapujúco zdolali pred vlastnými fanúšikmi lídra z Dortmundu 1:0 a pripravili mu tak ešte len 3. prehru v sezóne. Vonku však Hoffenheim nemá nejakú obzvlášť veľkú silu, keď v 13-ich zápasoch získali len 14 bodov a v 5 prípadoch nebodovali vôbec. Dve kolá dozadu prehrali dokonca aj u posledného celku Bundesligy Moenchengladbachu 0:2, no podľa vyjadrení hostí chcú stavať v Hannoveri na výkone proti Dortmundu. "Proti Dortmundu sme hrali agresívne a ukázali sme vášeň pre futbal. Rozhodne nám toto víťazstvo dodalo potrebné sebavedomie", nechal sa počuť pred dnešným zápasom hosťujúci stredopoliar Salihovic. Tréner hostí Marco Pezzaiuoli nemôže počítať ani v dnešnom zápase proti Hoffenheimu s viacerými hráčmi: obranca Ibertsberger (16 zápasov-0 gólov), záložník Weis(16-0), a dlhodobo zranení Gulde(1-0), a kvalitný útočník Obasi(4-0). S týmito absenciami by si však mali poradiť. Domáci si budú musieť dávať pozor najviac na hrotového 7-gólového útočníka Ibiševiča a ak ho ustrážia, tak by mohli sláviť úspech.

V skratke: Celý Hannover žije momentálne futbalom a tak niet pochýb, že  AWD arena bude vypredaná. Ak nerátame facku z posledného kola, ktorú dostali od hráčov Kolína, tak podávajú výborné výkony a to sa im dnes do zostavy vracia ich útočná hviezda Ya Konan, čim sila mužstva jednoznačne vzrastie. Okrem toho doma sa im v doterajšom priebehu ročníka darí, keď v tomto ukazovateli sú druhým najlepším celkom. Hostiť budú nepredvídateľný Hoffenheim, ktorý prekvapujúco zdolal v poslednom kole Dortmund, no na súperových trávnikoch sa im počas sezóny moc nedarilo, keď s pasívnym skóre 17:21 prehrávali aj u podpriemerných súperov. Hannover má svoju dnešnému súperovi určite čo odplácať, keďže na jeseň prehrali u nich vysoko 0:4. V Hannoveri hlásajú zajtra v čase zápasu slnečné počasie, takže by sa mohol hrať kvalitný futbal a ja verím, že domáci potvrdia svoje postavenie plným bodovým zápisom.  

Tip: 1

Autor: www.tipni.com  

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt