Dnes je 28. 4. 2024, 23:05. Meniny má Jarmila.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164465
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

TENIS: Del Potro - Robredo (Z)

Argentínčan Del Potro je definitívne späť medzi tenisovou elitou. Bývalá svetová štvorka sa po nepríjemnom zranení dokázala relatívne rýchlo dostať do skvelej formy. Juan vyhral v aktuálnej sezóne na tvrdom povrchu až 11 z 13 zápasov. Po výhre na turnaji v Delray Beach ťahá sériu 9 víťazných zápasov v rade. V Indian Wells síce stratil len jediný set a to v zápase s Ljubičičom (5-7, 6-4, 6-2), ale veľmi tvrdo musel bojovať aj v zápasoch s Dolgopolovom a hlavne včera s Nemcom Kohlschreiberom. Nemecký tenista totálne nezvládol tajbrejk druhého setu, keď v ňom vyhrával už 6-1! Sám Del Potro po zápase priznal, že mal veľké šťastie. Argentínsky tenista je považovaný za jeden z najväčších tenisových talentov súčasnosti.

Jeho dnešným súperom bude Španiel Tommy Robredo. Ten na prekvapenie prechádza turnajom ako nôž maslom. Je pravdou, že jeho súperi boli minimálne o triedu slabší ako tí, ktorých musel zdolať Argentínčan. To však nemení fakt, že Španiel hrá momentálne vo viac ako solídnej forme. V aktuálnej sezóne sa mu darí, veď vyhral antukový turnaj v Santiagu a na harde prehral z deviatich zápasov len dva. Samozrejme aj Robredo ako väčšina španielskych hráčov dosahuje lepšie výsledky na antuke, ale jeho bilancia na rýchlejších povrchoch je pozitívna. V Indian Wells sa pri prechode z antuky pomaly rozbiehal, keď stratil set so Zverevom, ale v ďalších zápasoch už predvádzal takmer bezchybný tenis (Young 6-0, 6-4 a včera Querrey 6-1, 6-3).

Del Potro je veľký talent, má skvelý servis a hrá vo vynikajúcej forme. Prečo som sa teda rozhodol pre výhru "antukára" Robreda? Takže v prvom rade napriek faktom, ktoré som práve spomenul má pre mňa kurz na Španiela obrovskú value. Povrch v Indian Wells nepatrí k tým najrýchlejším, naopak loptičky odskakujú dosť vysoko a hráči s dobrou obranou ako Robredo sa dokážu presadiť. Naviac často tam fúka nepríjemný vietor, ktorý robí problémy hráčom s agresívnejším poňatím hry medzi ktorých patrí aj Del Potro. Podľa môjho názoru tento typ povrchu Robredovmu štýlu hry veľmi sedí. Španiel je vynikajúci pri výmenách od základnej čiary a Del Potra opäť čaká ťažký zápas plný dlhých výmien. Španiel má viac fyzických síl a je dobre kondične pripravený. Počasie bude aj dnes horúce a Del Potro už strávil na dvorcoch v Indian Wells viac ako 8 hodín, kým jeho súper necelých 5 hodín. Dôležitú úlohu zohrá aj servis, ktorý má určite lepší Del Potro, ale na druhej strane Robredo si dokázal na turnaji vypracovať neuveriteľné množstvo brejkových príležitostí v celkovom počte 43. Verím, že Robredo ešte dokáže vystupňovať svoj výkon a postará sa o najväčšie prekvapenie turnaja.  

BOHUŽIAL AŽ TERAZ, DÁVNO PO PRIDANÍ TIPU A NAPÍSANÍ ANALÝZY SOM SA DOZVEDEL, ŽE ROBREDO SA V ZÁPASE S QUERRYM BOLESTIVO ZRANIL (SLABINY). TÝMTO ROBREDOVE ŠANCE PRUDKO PADLI A PRAVDEPODOBNE SA DÁ OČAKÁVAŤ SKREČ.          

Tip: ROBREDO (6,60)   

Autor: RADDECK

 

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt