Dnes je 29. 4. 2024, 03:17. Meniny má Lea.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164466
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

FUTBAL: St.Etienne - Brest (OK)

www.tipni.com

Sobotňajšia analýza bude síce z jednej z TOP európskych líg, avšak pre mnohých z najneatraktívnejšej. Rozoberme si teda zápas z francúzskej Ligue 1, v ktorom narazia na seba tabuľkoví susedia. St Etienne by určite radi navrátili klubu zašlú slávu, no posledné dve sezóny hrali vždy o záchranu. A to je pre najslávnejšie mužstvo Francúzska príliš málo (St Etienne je ako mnohí asi nevedeli rekordman krajiny v počte titulov - 10). Aktuálne im patrí presný stred tabuľky a to 10. miesto s absolútne vyrovnanými štatistikami 9-8-9 a skóre 33:33. Posledné zápasy sa nesmierne trápia, keď prehrali ostatné 4 zápasy, čo v klube i u fanúšikov vyvolalo dosť veľký rozruch. Domáci tréner pred týmto zápasom naznačil jasný cieľ a to vrátiť mužstvu pohodu a radosť z futbalu so ziskom všetkých bodov. V spomínaných zápasoch sa prehry s Marseille (1:2v.) aj Lyonom(1:4d.) dali očakávať. Určite však zaboleli posledné dve prehry na 0 pred vlastnými fanúšikmi s Nice, resp. v Caen. Toto bola však zrejme len slabšia séria domácich, keďže počas sezóny podávali omnoho kvalitnejšie výkony a aj na svojej pôde majú aktívne čísla 5-4-3 a skóre 20:17. Ak nerátame uvedené dva prehraté zápasy bez strelného gólu, tak predtým dokázali v 13-ich zápasoch v rade skórovať, čo je určite zaujímavá štatistika. Motiváciu rozhodne majú, keďže na 6. miesto strácajú len zanedbateľné 3 body. Čo sa týka hráčov, ktorí budú dnes absentovať, tak sú to obrancovia  Nery (11 záp. - 0 gólov) Marchal (18-0) a útočník Sanogo (6-0), ktorý je však skôr ako striedajúci hráč. Nemalo by teda ísť o nejaké citeľné straty pre trénera Galtiera.

Hostiť budú svojho tabuľkového suseda, ktorým je Brest. Nováčik súťaže si nepočína zle, keďže im patrí pekné 11. miesto a predviedli v sezóne pár pekných výsledkov. Podobne ako ich súper majú vyrovnané štatistiky a aj zhodný počet bodov - 35. Posledné kolo podľahli doma hráčom Bordeax 1:3 a veľké oči by nemali mať ani pred týmto zápasov a to z nasledujúcich dôvodov. Na súperových štadiónoch nevyhrali už 6 zápasov v rade a tak potvrdzujú klesajúcu formu. No hlavný dôvod je absencia viacerých hráčov, s ktorými nemôže tréner Dupont počítať. Cez týždeň pribudlo trénerovi ďalších 5 vrások v podobe 5 hráčov, ktorí na dnešný zápas takmer s určitosťou nenastúpia. Dnes im nebude mať zrejme kto tvoriť hru, keďže stredopoliari  Lesoimer(23 zápasov - 1 gól) a Ewolo (25-0) do hry nezasiahnu a tak zrejme všetko ostane na Brunovi Crougimu. Hrať nebude ani ďalší stredopoliar Bigne (6-0). Ich najdrahší útočníci Roux (18-5) a Micola (15-1) sa môžu na svojich spoluhráčov pozerať akurát tak z hľadiska a tak je otázne, koho tréner pošle do útoku, keďže dokonca aj ich náhradník Jonathan Ayite (5-3), ktorý sa ukazoval v dobrom svetle pribudol pred dnešným duelom na listinu zranených hráčov. Keď si to tak zoberieme, tak proti St Etienne nenastúpi 6 hráčov zo základu.

V skratke: Ide o súboj tabuľkových susedov, čiže o 6-bodový zápas, v ktorom narazia na seba najúspešnejší klub histórie proti nováčikovi. Domáci sú rozhodne skúsenejším mužstvom a minimálne na to 6. miesto majú, na ktoré strácajú len 3 body. Naopak hosťom sa vonku nedarí a v dnešnom zápase im bude chýbať väčšia polovica základnej zostavy. Preto s vyššou dôverou verím domácim, ktorý podľa mňa po 4 prehrách v rade zabodujú naplno. Jediné čo by mohlo hrať na stranu Brest je slabší dážď, ktorý by mal prísť k večeru po slnečnom týždni.

Tip: 1

Autor: www.tipni.com  

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt