Dnes je 29. 4. 2024, 07:47. Meniny má Lea.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164474
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

TENIS: M. Johansson - Flipkens (OK)

Málokedy sa odhodlám pre analýzu na ženský tenisový zápas. Takisto sa snažím vyhýbať challengerovým turnajom a kvalifikáciám. Dnes som sa však rozhodol pre tip na výhru Belgičanky Flipkensovej v zápase proti Francúzke Johanssonovej. Belgická hráčka mala vo včerajšom prvom kole kvalifikácie v Indian Wells nepríjemnú súperku, Angličanku Watsonovú, ale nezaváhala a bez väčších problémov postúpila. Flipkensová obľubuje hlavne rýchle povrchy, na ktorých už dokázala poraziť niekoľko skvelých hráčok, napr. Kvitovú, Kirilenkovú, Cibulkovú či Rezaiovú. V tejto sezóne sa prezentuje na svoje pomery slušnou formou. Na AO potrápila Pavlyuchenkovú a naposledy v Dohe tesne vypadla s Vesninovou. Belgičanka síce nepatrí medzi najvyššie hráčky, ale jej veľkou zbraňou je servis a hlavne hra na sieti. Flipkensová sa často prezentuje útočným tenisom.

Jej dnešná súperka sa dostala do druhého kola kvalifikácie s veľkou dávkou šťastia. V zápase so 16-ročnou domácou hráčkou Hardebeckovou bola jasnou favoritkou, ale na dvorci to tak vôbec nevyzeralo. Po prehratom prvom sete prehrávala Francúzka aj v druhom dejstve. Po veľkom boji nakoniec dokázala zápas otočiť. Johanssonová mala veľké problémy pri vlastnom servise. V zápase urobila 9 dvojchýb a neznáma Američanka je zobrala až 8krát podanie. Treba poznamenať, že Johanssonová je absolútna špecialistka na antuku a na hardoch sa objavu veľmi sporadicky. Jej bilancia na tvrdých povrchoch za posledné 3 sezóny je negatívna, keď  z 27 zápasov dokázala vyhrať len 8.

Napriek tomu, že je Johanssonová v rebríčku WTA o 36. priečok vyššie ako Flipkensová, nedávam je veľkú nádej na postup. Belgičanka je špecialistka na tvrdé povrchy, naopak Francúzka ich neznáša. Očakávam opäť veľké problémy Johanssonovej pri vlastnom servise. Myslím si, že Flipkensová by nemala zaváhať.

Tip: FLIPKENS (1,51)   

Autor: RADDECK

 

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt