Dnes je 29. 4. 2024, 07:23. Meniny má Lea.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164474
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

TENIS: Federer - Djokovic (KO)

Dnes nás v Dubaji čaká súboj tenisových titánov. Roger Federer ešte určite nezabudol na semifinálovú prehru z tohtoročného Australian Open. Novak Djokovič vtedy predvádzal famózny tenis a zaslúžene získal grandslamovú trofej. Myslím si však, že momentálne má Novak veľmi ďaleko od formy z Austrálie. V Dubaji odohral štyri zápasy a v troch z nich sa dosť trápil. Po včerajšom semifinále na tlačovej konferencii priznal, že ani nevie ako sa dostal do finále. Tomáš Berdych mal totižto jedinečnú šancu poraziť svetovú trojku. Český tenista vyhral prvý set, v ktorom bol určite lepším hráčom. Djokovič nebol evidentne vo svojej koži a v úvode druhého dejstva pôsobil dosť odovzdane. Berdych sa ale svojej šance zľakol, začal hrať veľmi defenzívne a odišiel mu dovtedy bezchybný servis. Problém nastal v Tomášovej hlave a keď sa k tomu pridala bolesť v stehennom svale, bolo po zápase. Objektívne treba priznať, že Djokovičov postup do dnešného finále bol šťastný.

Jeho dnešný súper mal podstatne ľahšiu cestu do finále. Federer sa pomaly rozohrával, ale ani v jednom zápase nemal so svojimi súpermi väčšie problémy. Dá sa povedať, že Roger hral to čo potreboval. Švajčiarovi nebude vo finále chýbať motivácia. Federer sa poučil z prehry na AO a tentokrát bude na srbského tenistu dokonale pripravený. Novak nie je ani z ďaleka v ideálnej forme. Srb má problémy so servisom, jeho nohy nie sú také rýchle ako pred mesiacom a občas pôsobí na dvorci odovzdane. Pre mňa je dnes Fedex jasným favoritom.         

Tip: FEDERER (1,63)

Autor: RADDECK

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt