Dnes je 29. 4. 2024, 03:54. Meniny má Lea.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164468
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

HOKEJ: Trenčín - Košice (KO)

www.tipni.com

Do konca základnej časti zostávajú v našej lige tri kolá a my v aktuálnom kole si trošku rozoberme šláger kola, ktorý sa uskutoční na zimáku na Sihoti v Trenčíne. Domáci Trenčín sa po minuloročnej katastrofálnej sezóne, keď sa prvýkrát v histórií neprebojoval do Play off, tento rok môže tešiť na vyraďovacie zápasy, avšak ešte nevedia z ktorého miesta. Po slabšej prvej polovici súťaže sa pomaly dostávajú pred Play off do správnej formy a už viacmenej poznajú svojho súpera, ktorým na 90% bude Slovan. Motiváciu však stále majú, keďže práve na tohto súpera strácajú 3 body a prípadným preskočením ho v tabuľke, by hrali prvé zápasy doma, čo je určite dosť veľká výhoda. Trenčania sa netajili v poslednej dobe tým, že do Play off si želajú práve svojho najväčšieho rivala. Pred repre prestávkou sa im naozaj darilo, veď v ostatných piatich zápasoch bodovali naplno až v 4 zápasoch a to až v 3 prípadoch so súpermi, ktorí sú tabuľkovo na tom lepšie ako oni. V poslednom kole si uchmatli všetky body práve z ľadu Slovana po víťazstve 4:2. Dobrá správa je návrat v dnešnom zápase na ľad skúseného Jánoša a tak by sa domáci mali zaobísť len bez Pardavého a Hrušku. V dnešnom atraktívnom súboji budú chcieť využiť silu domácich zápasov, resp. fanúšikov a pripísať si tak 4. víťazstvo v rade.

Proti zrejme bude ich súper z východu republiky  a to Košice, ktoré sú už dávno istým víťazom Základnej časti za zisk 128 bodov, čo je 3 kolá pred koncom ZČ nový rekord našej ligy. Týchto súperov teda delí 44 bodov. Je to mužstvo so suverénne najlepšou ofenzívou i defenzívou a to s číslami 205:97 v 54 odohraných zápasoch. O ich kvalite netreba debatovať, jednoznačne im treba skloniť poklonu, aj keď je pravda, že tá pravá sezóna sa ešte len začne. Mužstvo by malo byť po zdravotnej stránke takmer kompletné a mali by hrať aj všetky opory. Poďme však ku pár dôvodom, prečo by mohli Košice dnes prehrať. 1. Košice odohrali včera dohrávku vo Zvolene, v ktorej síce vyhrali pohodlne 6:1, no tento zápas budú mať určite v nohách. 2. Košice už nemajú žiadnu motiváciu - Víťazstvo Základnej časti majú už dávno isté a aj rekord v počte bodov v ZČ sa im včerajším víťazstvom podarilo prekonať. Tréner hostí potvrdil, že sa chcú už viacmenej len dostať do pohody pred PO 3. Trenčín má ako jediné mužstvo ako tak vyrovnanú bilanciu s Košicami. 4. Povedzme si narovinu, naša liga nieje úplne "čistá" a prečo sa nenabaliť na vyššom kurze, ktorý je na domácich, keď hosťom už absolútne o nič nejde?

V skratke: Rozhodoval som sa medzi tipom na domácich a overom, avšak skúsim predsa len tip na domácich kvôli už spomenutým dôvodom, avšak hrám Duklu ako víťaza zápasu a s menšou dôverou. Tento zápas si zrejme nenechám újsť ani naživo, tak skúsim potlačiť víťazstvo Trenčína priamo v centre diana :). Síce som fanúšik Dukly, avšak snažil som sa túto analýzu napísať objektívne. GL

Tip: Trenčín víťaz zápasu

Autor: www.tipni.com  

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt