Dnes je 29. 4. 2024, 03:18. Meniny má Lea.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164466
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

FUTBAL: Arles - Montpellier (KO)

www.tipni.com

Po slabšom týždni, čo sa týka ponuky, tu máme opäť víkend a to je čas sa pozrieť na niektorý zo zápasov z európskych trávnikov. Nazrime teda na nie moc atraktívnu ligu a takisto ani nie moc zaujímavý zápas do Francúzska. Domáci Arles ako nováčik v prebiehajúcom ročníku nič neukázal a síce sa od nich moc ani neočakávalo. Mužstvo je dá sa povedať už úplne odrovnané o čom svedčí posledné miesto s hrozivými štatistikami. V 22 zápasoch získali len 8 bodov pri vysoko pasívnom skóre 11:43, čo je len pol streleného gólu na zápas. Jediné víťazstvo si pripísali ešte v novembri proti takisto nováčikovi Caen. O ich výkonoch sa inak nedá povedať ako o tragických. Ofenzíva Arlesu v poslednej dobe je úplný výsmech, keď v ostatných 6-ich zápasoch strelili len jediný gól. Treba však spomenúť aj posledné dva výsledky, v ktorých svojich súperov zvučných mien potrápili, keď dve kolá dozadu prehrali doma s PSG 1:2 a naposledy podľahli Marseille najtesnejším rozdielom 0:1. Len pre zaujímavosť, takmer každý tretí gól inkasovali v rozmedzí 45.-60. minúty. V tomto súboji sa budú musieť zaobísť bez viacerých dôležitých hráčov. Otázny je štart brankárskej jednotky Planteho, ktorý je dlhodobejšie zranený. Ďalej určite nenastúpia obrancovia Abenzoar (7 štartov), Fanchone (14 štartov), záložnici Ben Idir (16 štartov), Piocelle (16 štartov) a útočník Kermorgant (14 štartov - 1 gól). Môžme teda povedať, že už aj tak trápiace sa mužstvo sa musí od začiatku februára zaobísť bez viacero opôr, čo bude na trávniku ešte viac cítiť. Nemajú žiadnu motiváciu, keďže na predposledný tím Monako strácajú až 13 bodov, takže pri ich výsledkoch hrajú viacmenej už len o česť a záchrana je pre nich utópiou.

O všetky body ich budú chcieť určite obrať hostia z Montpellieru. Tento celok, ktorému patrí momentálne 8. miesto má jasnú motiváciu, ktorou je atak pohárových priečok a reálne môžu pomýšľať aj na 2. miesto, keďže na PSG strácajú len 4 body, z čoho vyplýva, že tabuľka je dosť nahustená. Montpellier sú význavačmi skôr defenzívneho štýlu, keďže ich skóre sa pohybuje na priemere jeden strelný ako aj jeden inkasovaný gól na zápas. Na súperových trávnikoch majú vyrovnanú bilanciu 4-3-4 a z tohto pohľadu im patrí 4. miesto v lige, aj keď je pravda, že vonku majú dosť pasívne skóre 6:13. Posledné zápasy však naznačili zlepšenie formy, keď síce v poslednom kole prehrali doma so St. Etienne (takmer celá obrana hrali mladí hráči), no 5 kôl predtým nepoznali pocit prehry. V ostatných 3 dueloch strelili až 5 gólov čo je veľké pozitívum pre takéto mužstvo. Hostia o ničom inom ako o 3 bodoch nechcú počuť a naznačil to aj skúsený, už 35 ročný obranca Junechamp, ktorý pre zranenie nemohol nastúpiť v poslednom zápase, no dnes by mal s určitosťou nastúpiť v základe. "Posledné zápasy ukázali, že naše mužstvo výkonnostne rastie a do Arlesu si chceme ísť po 3 body a začať tak novú víťaznú sériu", nechala sa počuť opora zadných radov Montpellieru, ktorý minulý rok ako nováčik milo prekvapili, keď skončili na peknom 5. mieste. V tomto zápase by hosťujúcemu trénerovi Girardovi mali chýbať len obranca Dodzic (3 štarty) a suspendovaný útočník Kabze (18 štartov - 0 gólov!)

V skratke: V 23 kole francúzskej ligy narazia na seba tímy s odlišným postavením. Domáci bez viacerých opôr  sú už bez motivácie a v ostatných 6 zápasoch strelili len jediný gól čo svedčí o ich nemohúcnosti. Hostia so značne kvalitnejším kádrom a aj takmer stopercentným, majú pred sebou vidinu postúpiť v tabuľke vpred na pohárové priečky. Prvý tohtoročný zápas vyhral Montpellier doma 3:1 a ja si myslím, že dnes zvíťazí kvalita, ktorá je určite väčšia na strane hostí.

Tip: 2

Autor: www.tipni.com  

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt