Dnes je 29. 4. 2024, 06:47. Meniny má Lea.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164473
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

TENIS: Dodig - Ljubičič (OK)

Chorvátski fanúšikovia si dnes v Záhrebe prídu na svoje. Vo štvrťfinále si okrem iných zmerajú sily dvaja domáci tenisti, Ivan Ljubičič a Ivan Dodig. Samozrejme podľa stávkových kancelárií a určite aj väčšiny tipujúcich je favoritom duelu skúsený Ljubičič. Bývalý tretí hráč svetového rebríčka patrí stále medzi svetovú elitu a momentálne okupuje 15. pozíciu. 31-ročný hráč odohral na turnaji v Záhrebe len jeden zápas, v ktorom si hladko poradil s nevýrazným Nemcom Brandsom 6-2, 6-3. Treba však poznamenať, že nemecký tenista sa tento rok len hľadá a dostatočne nepreveril Ljubičičovu formu. Chorvátsky hráč odštartoval sezónu účasťou na Australian Open, kde skončil v 3.kole na rakete Španiela Almagra.

Jeho dnešným súperom bude menej známy krajan Ivan Dodig. Ten sa v Záhrebe skvele rozohral, keď v 1.kole bez problémov porazil Granollersa 6-3, 6-2 a včera si ľahko poradil aj s Marchenkom 6-2, 6-3. Dodig urobil na mňa veľký dojem už na prvom grandslamovom turnaji, keď ako jediný hráč dokázal zobrať Djokovičovi pri jeho spanilej ceste za titulom set. Dva sety bol vtedy Chorvát svetovej trojke viac ako vyrovnaným súperom, potom ho však Djoko fyzicky uštval. Dodig je veľký bojovník, ktorý sa môže oprieť o kvalitný servis a výbornú hru na sieti. Chorvát sa stále zlepšuje, veď za posledný rok sa vo svetovom rebríčku posunul o takmer 100 miest a dnes mu patrí 84. pozícia. 

Obidvaja hráči sa doteraz stretli v dvoch dueloch a obidva zápasy vyhral po veľkej bitke skúšenejší Ljubičič. Starší z dvojice odohral tento rok len štyri zápasy a myslím si, že stále nie je v ideálnej forme. Povrch v Dom Sportova Arena je veľmi rýchly, čo určite vyhovuje obidvom tenistom. Aj dnes očakávam veľmi vyrovnaný zápas a over by mala byť istota. Ako som písal Dodig ma prekvapil výbornou hrou na Australian Open a zdá sa mi, že jeho forma ešte stúpa. Určite bude veľmi motivovaný a myslím si, že jeho šance na zdolanie slávneho krajana sú dnes dosť veľké.   

Tip: DODIG (2,48)

Autor: RADDECK

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt