Dnes je 29. 4. 2024, 08:55. Meniny má Lea.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164474
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

HOKEJ: Herning - Sonderjylland (KO)

www.tipni.com

V dánskej hokejovej lige sa odohrá dnes naozaj obrovský šláger a to prvého s druhým, resp. poslední dvaja majstri krajiny. Herning, ktorý je posledné 2 roky v tieni práve svojho dnešného súpera s a tešil naposledy z titulu v roku 2007/2008. Tento rok však naznačuje, že boj o titul myslia vážne. V domácej súťaži majú síce o zápas naviac, avšak patrí im 1. miesto, keď v 32 zápasoch získali úctihodných 75 bodov, pričom sa z plného bodového zápisu radovali až 24 krát pri celkovom vysoko ofenzívnom skóre 128:65. Tento 14-násobný majster krajiny má aj doma naozaj obdivuhodné čísla, keď v 18-ich zápasoch vyhrali až 15 v riadnom hracom čase pri aktívnom skóre 84:34, čo je priemer 4,7 gólu na zápas! Treba však podotknúť, že v Dánsku sú fakticky len dve mužstvá, keďže 3. celok ligy Fredrikshavn stráca na toto duo až 15 bodov. Určite majú aktuálne lepšiu formu ako ich súper, keďže ak nepočítame ich prehru 7 kôl dozadu práve proti Sonderjyllandu na jeho ěade, tak nestratili už 15 zápasov ani jediný bod! O ich ofenzívnej sile hovoria výsledky. Každý ich zápas konči takmer spravidla výhrou o 4 a viac gólov. Výborná správa je dnešný návrat kapitána tímu Daniela Nielsena, ktorý pomôže svojmu tímu po 3 týždňovej pauze. S určitosťou by mal chýbať iba obranca Knudsen (28 štartov - 2 asistencie). Pár otáznych hráčov čo je, by s najväčšou pravdepodobnosťou mali na tento šláger, na ktorý čaká celé Dánsko nastúpiť. V posledných 5-ich zápasoch strelili 31 gólov, pričom inkasovali len 6. Obdivuhodná bilancia.

Dnes však privítajú súpera s úplne inými kvalitami a dnes sa ukáže aká sila v nich je. Sonderjylland ako bolo už spomenuté má o bod menej, avšak o zápas k dobru. Ostatných 8 zápasov takisto zahrali bez straty bodu. Na súperových ľadoch však už zaváhali a to niekoľkokrát. V 16-ich stretnutiach majú bilanciu 10-2-0-4 a aktívne skóre 47:30. O všetky body ich pripravili dokonca aj hráči posledného tímu Odense. V poslednom kole sa naozaj dosť potrápili, keď zlyhali hlavne v koncovke. Veď chudobná výhra 1:0 proti predposlednému tímu, na ktorý bol kurz cca 9 je naozaj málo. Hostia teda po 4 domácich zápasoch vycestujú von a to na naozaj ťažký zápas.

V skratke: V Dánsku to podľa vyjadrení berú ako naozaj vyvrcholenie základnej časti, keďže môže sa už dnes rozhodnúť o víťazovi Základnej časti. Domáci, posilnení návratom kapitána Nielsena by mali byť takmer v najsilnejšej zostave a to ich už aj tak výbornú defenzívu ešte viac posilní. Hostia takisto sú v dobrej forme, avšak podľa mňa o ten gól budú dnes zaostávať. Naposledy, keď hrali v Herningu, tak bol na domácich kurz 4,5, dnes sú už kurzy vyrovnané a takisto aj vzájomná bilancia v tejto sezóne je takmer vyrovnaná. Len pre zaujímavosť, cena lístku na tento zápas sa pohybuje okolo sumy 13€. Ja si určite tento zápas zahrám, avšak trošku opatrnejšie a to na domácich ako víťaza zápasu  

Tip: Herning víťaz zápasu

Autor: www.tipni.com  

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt