Dnes je 29. 4. 2024, 01:15. Meniny má Lea.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164466
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

HOKEJ: Kloten - Lugano (KO)

www.tipni.com

Vo švajčiarskekj NLA hokejovej lige je na programe dnes kompletné 44. kolo, v ktorom je na programe viacero zaujímavých zápasov. My nazrime na zápas, v ktorom narazia na seba mužstvá, ktoré majú momentálne odlišné problémy. Domáci Kloten je po 42 odohraných zápasoch na prekvapujúcej vedúcej pozícií so ziskom 96 bodov. Majú naozaj výbornú vizitku, keď v doterajších zápasoch vyhrali až 28 v riadnom hracom čase pri vysoko ofenzívnom skóre 146:90. Vo svojej Kolping Arene, kde majú priemernú návštevnosť niečo nad 5 a pol tisíca divákov v 22 zápasoch prehrali len 5, pričom až 17 zápasov vyhrali v riadnej hracej dobe. Zvyšné 2 duely sa radovali z víťazstva až po predĺžení. To všetko takisto pri ofenzívnom skóre 75:53, čo je priemer takmer 3,5 vsieteného gólu na zápas. V tíme však nemajú hráča, ktorý by vyslovene výkonmi vyčnieval, z čoho vyplýva aj kanadské bodovanie, keď až 6 hráčov má na svojom konte viac ako 11 strelených gólov. To je takisto určite jeden z dôvodov ich úspechu. Do Klotenu prestupil včera obranca Philippe Schelling z Zurichu, kde sa však trápil. Svojmu novému klubu by mohol byť k dispozícií už v dnešnom zápase. Na svojej vedúcej pozícií v tabuľke nemajú žiadny obrovský náskok, keďže pred druhým Davosom majú náskok len 3 body, takže ak chcú pomýšlať na udržanie si 1. miesta a tým pádom najlepšej východiskovej pozícií pred Play off, s takým trápiacim súperom, akého privítajú dnes, by mali naplno bodovať. Kloten ako 5 násobný majster krajiny, keď až 4 tituly si pripísali v 90-ich rokoch si je vedomý aj toho, že víťaz Základnej časti získa nemalý obnos peňazí. V ostatných 8-mich zápasoch prehrali len jediný a to doma s Zugom tesne 1:2, no kolo neskôr im túto prehru oplatili a to naozaj kruto, keď ich porazili na ich ľade hanebne 7:2, čo bol zároveň aj ich posledný zápas. Všetky zápasy čo vyhrávajú sú takmer spravidla s dvoj a viac gólovým rozdieľom.

Na svojom ľade privítajú 7-násobného majstra krajiny Lugano, ktorý je však momentálne na tom úplne zle. Po 42 odohraných zápasoch im patrí až 10. pozícia za slabých 43 bodov, čo nieje ani polovica, ako ich súper. V riadnom hracom čase prehrali až 23 zápasov. Na 8. pozíciu zaručujúcu Play off strácajú až 15 bodov, čo je pri ich tohtosezonnej forme naozaj priveľa, takže dá sa povedať, že mužstvo už je bez motivácie. Poďme však k hlavnému dôvôdu, prečo hrať proti tomuto mužstvu. Lugano hrali včera domáci zápas s Ambri Piotta a dnes cestujú do Klotenu, čo sú teda dva zápasy v priebehu 24 hodín a to ešte nehovorím o viac ako 200 kilometrovej ceste, ktorú musia absolvovať k lídrovi. No a v spomínanom zápase, kde ich jasným cieľom bolo bodovať naplno, proti poslednému mužstvu tabuľky Ambri Piotta prehrali hanebne 2:4 a na psychike im to určite nepridá! Veď prehrať doma s posledným mužstvom, keď hráte aspoň o teoretickú šancu zabojovať o Play off je naozaj bieda. Vonku v 20-ich zápasoch prehrali až 15, z toho 13 v riadnom hracom čase pri vysoko pasívnom skóre 43:70.

V skratke: Kloten má výbornú celú sezónu a podávajú vyrovnané výkony, keď sú vyznávačmi ofenzívneho hokeja. Na upevnenie vedúcej priečky by mali dnes rozhodne bodovať naplno proti súperovi, ktorý je viacmenej už bez motivácie a bude hrať druhý zápas v priebehu 24 hodín. Ten včerajší im psychiku zrejme dosť nabúral a takisto po 200 kilometrovom presune nebudú ani po fyzickej stránke fit. Ja si určite zahrám na víťazstvo domácich v handicape o 2 a viac gólov.

Tip: Kloten HCP -1,5

Autor: www.tipni.com  

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt