Dnes je 29. 4. 2024, 00:25. Meniny má Lea.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164465
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

HOKEJ: Bern - Fribourg (KO)

www.tipni.com

Ako vo väčšine hokejových líg, aj v tej švajčiarskej sa Základná časť prehupla do jej poslednej fázy. Umiestnenie Bernu je tento rok trošku sklamaním, keďže im síce patrí 4. miesto no až s 20 bodovou stratou na lídra z Klotenu, čo je na obhajcu dosť, aj keď je pravda, že lámať chleba sa bude až v Play off. V 42 zápasoch získali 76 bodov s bilanciou 28 výhier a 14 prehier s aktívnym skóre 133:107. Bern je známy so svojim ofenzívnym hokejom hlavne pred vlastnými fanúšikmi, ktorých ich ženú dopredu a ich zápasy majú najvyššiu priemernú návštevnosť v Európe, keď sa toto číslo pohybuje okolo 16 tisíc divákov na zápas. Doma majú priemer 4 strelených a 2,5 gólu inkasovaných gólov na zápas. Vo svojich 21 zápasoch síce 17 vyhrali, avšak v každom zápase dovolia súperovi streliť nejaký ten jeden-dva góly, čo zvyčajne stačí na overové skóre. Stačí sa pozrieť na posledných 10 zápasov, v ktorých bola hranica 5,5 prekonaná až v 8-mich prípadoch. V poslednom kole prehrali na ľade Davosu 2:6. Motiváciu v posune v tabuľke vyššie a tým pádom lepšiu východiskovú pozíciu majú stále, keďže tretí Zug má len 2 bodový náskok pred 12-násobným majstrom krajiny.

Ich súper Fribourg je o 2 priečky nižšie na 6. mieste, avšak týchto súperov delí až 17 bodov. Fribourg sa môže pochváliť lepšou ofenzívou ako ich súper, keď ich číslo strelených gólov na zápas sa pohybuje okolo hranici 3,5. Je to mužstvo, ktoré sa snaží hrať hokej aj vonku a nechodia len betónovať. Nato dosť často aj doplácajú, keďže v 20-ich zápasoch vyhrali len 8 zápasov. Na súperových ľadoch majú tak priemerné skóre 2,8-3,2 a vedia potrápiť nejedného súpera. Veď naposledy si vonku poradili s Langnauom, ktorému patrí 5. miesto a to 5:3. Švajčiarska liga patrí k overovým ligám a potvrdzuje to aj Fribourg, keď v ich posledných 11-ich zápasoch padlo 6 a viac gólov až 10 krát! Zaujímavosťou je, že aj Fribourg hral svoj posledný zápas s Davosom a takisto prehral a to doma ako inak po overovom výsledku 3:4. Hostia majú ešte o čo bodovať, keďže majú len 5 bodový náskok pred Servette, ktorým patrí 8. miesto a tým pádom horšia východisková pozícia. Takisto na 5. pozíciu môžu ešte zabojovať, na ktorú majú manko 8 zápasov.

V skratke: Vo výbornej atmosfére sa očakáva dobrý zápas, v ktorom by mali potvrdiť obe mužstvá svoje ofenzívne poňatie hokeju, čo potvrdzujú celú sezónu. Motiváciu majú oba tímy. Posledný vzájomný zápas, čo sa hral pred Vianocami bol tento istý zápas v analýze s rovnakým tipom a Bern vyhral 5:1, čiže OK. Prebiehajúcu sezónu narazili títo dvaja súperi na seba už 4 krát, pričom až v 3 prípadoch padlo 6 a viac gólov a v tom jedinom sa skončil zápas 3:2 v prospech Bernu. Vždy platilo môj dom-môj hrad. Tip na over som čakal na nižšej úrovni, preto ma milo prekvapil slušný kurz, ktorý si určite zahrám s trošku vyššou dôverou.

Tip: OVER 5,5 g.

Autor: www.tipni.com  

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt