Dnes je 29. 4. 2024, 07:56. Meniny má Lea.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164474
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

HOKEJ: Eisbären - Wolfsburg (OK)

www.tipni.com

Eisbaren Berlin je posledné roky najkvalitnejší nemecký hokejový klub o čom svedčia aj 4 majstrovské tituly z ostatných 6 ročníkov, čo je obdivuhodná vizitka. Určite budú chcieť aktuálny ročník odčiniť hanbu z minulého roka, keď ako víťaz Základnej časti vypadli hneď v štvrťfinále s Augsburgom. Aj aktuálnu sezónu majú našliapnuté na víťaza Základnej časti, keď im po 36 odohraných zápasoch patrí 1. miesto za zisk 65 bodov. Majú však o 2 zápasy naviac, ako ich dnešný súper a ďalšie dva tímy sú na prvú priečku s len 2-bodovým mankom, takže domáci si nemôžu dovoliť moc púšťať doma body, ak chcú pred Play off vychádzať z najlepšej východiskovej pozícií. Na svojom zimnom štadióne vyhrali v 18-ich zápasoch 11 stretnutí so skóre 57:46. Ich hnacím motorom bude zrejme vypredaný štadión s kapacitou nad 14 tisíc divákov, keďže v poslednom domácom zápase s podpriemerným Augsburgom, ktorého zdolali 7:1 sa na štadióne tiesnilo viac ako 13 tisíc divákov! Najlepším strelcom, ako aj hráčom podľa kanadského bodovania je trošku prekvapujúco obranca  Derrick Walser s 13 gólmi a 23 asistenciami. Eisbaren má vynikajúci záverečný finiš, keď v posledných 7-mich zápasoch prehrali len jediným pričom v ostatných 3 domácich zápasoch strelili vždy minimálne 4 góly.

Ich súperom je aktuálne druhý tím ligy a to Wolfsburg. Na svojho súpera, ako bolo už spomenuté, strácajú len jediný bod a majú 2 zápasy k dobru. Pri bilancií 20-14 sa môžu pochváliť suverénne najlepšou defenzívou súťaže pri celkovom aktívnom skóre 99:75. Posledné zápasy majú nevyrovnané výkony, keď v ostatných 4 zápasoch vyhrali len jeden po predĺžení a strelili v nich dokopy len 7 gólov. A to hrali s mužstvami, ktoré sa nachádzajú až v druhej polovici tabuľky. Vonku hrajú vysoko defenzívny hokej, keďže v 16-ich zápasoch síce inkasovali v priemere len 2 góly na zápas, no skórovali dokopy len 38 gólov, čo je najhoršia vizitka súťaže. Hostia sú však odhodlaní v dnešnom zápase bodovať. Avšak  budú im chýbať dvaja najlepší strelci tímu - 10-gólový Jeff Hogan i 17-gólový Ken Magowan v dnešnom zápase určite nenastúpia. To budú určite citeľné straty, avšak tréner hostí Pavel Gross verí svojmu mužstvu a podľa jeho vyjadrení, ak všetci jeho hráči podajú maximálny výkon, môžu podľa neho pomýšľať na nejaké body.

V skratke: Ide nepochybne o veľký šláger zrejme pred vypredanou, vac ako 14 tisícovou halou v  hlavnom meste čo bude obrovské plus pre domácich. Tí si budú chcieť upevniť 1. miesto a v ich prospech hovorí aj aktuálna forma. Okrem toho v posledných 6 vzájomných zápasoch vždy vyhrali hráči Eisbaren v riadnom hracom čase a ostatných 7 domácich zápasov takisto Eisbaren vždy vyhral v riadnom hracom čase. Prečo teda neskúsiť proti tímu, ktorému budú chýbať dvaja najlepší strelci?

Tip: 1

Autor: www.tipni.com  

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt