Dnes je 14. 5. 2024, 10:14. Meniny má Bonifác.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164623
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

FUTBAL: Sampdoria - Metalist (KO)

www.tipni.com

Po odohraných 4. kole v slávnejšej európskej súťaži a to Lige majstrov je dnes rovnaké kolo na programe aj v Európskej lige. Taliansky zástupca Sampdoria Janov okupuje momentálne v skupine I nepostupovú 3. pozíciu za zisk 4 bodov a skóre 3:3. V 1. kole získali cenný bod na pôde PSV po remíze 1:1, kolo nato získali všetky body doma proti maďarskému zástupcovi Debrecínu a pred 2 týždňami prišli o všetky body, keď na Ukrajine, proti dnešnému súperovi prehrali 1:2, pričom sa ujali vedenia. Domáci tréner Cassino, ktorý bude mať okrem brankárskej jednotky Curciho k dispozícií kompletný káder sa vyjadril, že síce privítajú kvalitného súpera, no jeho mužstvo zaujímajú len 3 body a nič iné, takže pôjdu hrať jednoznačne z ofenzívy. Pri pohľade na tabuľku je teda takisto jasné, že strata bodov by ich mohla dosť mrzieť. V domácej lige sú zatiaľ len s jednou prehrou v 9-ich dueloch. Generálka im na dnešný dôležitý zápas vyšla, keď cez víkend vyhrali na pôde Cesseny 1:0.

Síce neprivítajú súpera zvučného mena, no o to je nepríjemnejší a je nim ukrajinský zástupca Metalist Charkov, ktorý je o jednu pozíciu pred ich dnešným súperom a teda na postupovej 2. priečke. Rozdiel medzi týmito tímami v tabuľke sú 2 body a Charkov stráca na lídra PSV jediný bod. Hostia hrali vonku len jediný zápas, keď vyhrali na pôde maďarského zástupcu vysoko 5:0 a tak sa môžu pochváliť najlepšou ofenzívou skupiny. V 2. kole podľahli na svojej pôde PSV 0:2 a 2 týždne dozadu si pripísali spomínané dôležité 3 body so Sampdoriou. Metalist je v domácej súťaži na 3. mieste, pričom v domácej lige neprehrali vonku ani jediný zápas a dokonca v 8-mich dueloch vonku inkasovali len jediný gól! Avšak domáca súťaž je o úplne niečom inom, ako sme sa mohli presvedčiť aj včera na Žiline. Generálka im takisto vyšla, keď vyhrali doma 2:1.

V skratke: Pôjde o 6 bodový zápas, v ktorom by si domáci nemali dovoliť zaváhať a tak pôjdu do útoku už od začiatku v plnej sile. Zaujímave je, že títo dvaja súperi sa stretli ešte v Pohári UEFA pred 2 rokmi, keď oba zápasy vyhral takisto ukrajinský zástupca. Sampdoria bude mať teda čo oplácať, hostia môžu len získať a ja mam "tušáka", že by v tomto zápase mal byť over 2,5 za lákavý kurz.

Tip: OVER 2,5g.

Autor: www.tipni.com  

 

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt