Dnes je 14. 5. 2024, 12:28. Meniny má Bonifác.

Kontakt: redakcia@probet.sk

Anketa
Boli by ste ochotni platit za sluzbu sprostredkuvajucu sms a email notifikacie v realnom case, ktore by bolo mozne nastavit si podla nasledujucich kriterii a ich kombinacii: muzstvo, liga, stat, kurz (match odds, correct score, over 2,5), cas, goly, karty?

1, Ano
54%
2, Nie
46%

Celkom hlasov: 164623
Odporúčame
Šport na internete

Analýzy

TENIS: Nieminen - Berrer (OK)

Po ázijskej časti sezóny sa tenisový kolotoč opäť vracia na starý kontinent. Vo švédskom Štokholme dnes okrem iných proti sebe nastúpia aj Jarkko Nieminen a Michael Berrer. Fínsky tenista bude mať určite miernu výhodu, keďže Štokholm je jeho druhým domovom a počas sezóny tam občas trénuje. Nieminen sa dostal v posledných týždňoch do skvelej formy a na jeho rakete skončili takí tenisti ako Troicki, Melzer či Tsonga. V Bangkoku sa dostal až do finále, v ktorom tesne podľahol Garcia-Lopezovi. O týždeň neskôr nenastúpil v Tokiu kvôli chorobe na štvrťfinálový zápas proti Štepánkovi. Fínsky tenista mal dostatok času na prípravu na dnešný zápas. Je to hráč, ktorý sa cíti v halách veľmi dobre.

Jeho súperom bude nemecký hráča Michael Berrer. Ten sa takisto dostal do slušnej formy, veď v Beijingu vyradil Berdycha a takmer aj Simona. Kľudne môžem prehlásiť, že Nemec je špecialista na tenis v halách. V aktuálnej sezóne ma aktívnu bilanciu len na tvrdých povrchoch v halách (6/4). Obidvaja tenisti sú veľký bojovníci s dobrou hrou od základnej čiary. Berrer sa bude určite častejšie tlačiť na sieť, čo však môže byť voda na Nieminenov mlyn. Očakávam vyrovnanejší zápas ako naznačujú kurzy. Myslím si, že Fín je predsa len v lepšej forme a bude hrať v takmer domácom prostredí. Povrch v Štokholmskej hale Tipujem výhru Jarkka Nieminena. Ako alternatívny tip by som volil OVER na počet gemov.

Tip: NIEMINEN (1,58)   

Komentáre
- žiadne komentáre -

Pridať komentár | Zobraziť komentáre

Profi skupina
rudolf56
+31.48 +9.12 2.21 352
Dnes žiadny tip.
borism
+18.79 +4.47 2.78 435
Dnes žiadny tip.
hesky
+96.43 +18.02 2.09 542
Dnes žiadny tip.

Celková úspešnost skupiny:
+261.24 +5.68 2.15 4740

* úspešnosť tipérov je vyjadrená v tomto poradí: celkový zisk, ROI, priemerný kurz a počet tipov
PROFI TIPÉR
Na dnes nie je tip.

...ostatné tipy

Zoznam webov o tipovaní
zoznam webov
Kódex dobrého tipéra
kódex dobrého tipéra
 

Copyright © 2009 proBET.sk. Všetky práva vyhradené. Autor a prevádzkovateľ nezodpovedajú za obsah a jeho následky.

PARTNER:   |   kontakt